Facebook pagina

YESSSS, WE GAAN WEER VAN START op vrijdag 30 augustus!

Nieuwe leden zijn altijd welkom maar heb je een een mooie, lage stem dan heb je een pré!

Zingen in de badkamer is best leuk maar met óns zingen is pas supergaaf en gezellig! We hebben niet alleen een live band maar ook een dirigent die tevens zangcoach is.
Volgend jaar bestaat ons koor 20 jaar, daar gaan we natuurlijk een feestje van maken en wie weet met jou erbij op het podium?

Ben jij een echte ‘showgirl’ , leeftijd v.a. 18 jaar, twijfel dan niet en kom gauw een keertje kijken tijdens een repetitie in de Rietschoot te Koedijk 19.30- 21.30 uur.

info: www.heartbeatkoedijk.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Zo sluiten wij ons super leuke jaar af! 30 augustus zijn we er weer! Fijne vakantie! 🏝✈🛳🛵⛱ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vanaf 13 juli houden we een zomerstop maar...op vrijdag 30 augustus start ons nieuwe seizoen. Heb je interesse om lid te worden óf wil je ons boeken voor een optreden dan zijn we altijd via de website te bereiken. Een hele mooie zomer voor iedereen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Pop- en showkoor Heartbeat

Weekendtip van onze sponsor!!🤩Aanstaand weekeinde schittert WijnDijck door aanwezigheid op het festival “Culinair Heiloo” op landgoed Willibrordus in, u raadt het al, Heiloo!
WijnDijck staat hier vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni met, u raadt het vast al, wijn.
Anderen staan er met kaas, koffie, allerlei eten en zelfs bier maar wij houden het gewoon bij onze wijnen.
Toegang is gratis dus ook als u maar kort naar ons toe komt doet het geen pijn! - mailchi.mp/a199b43cac8e/kloeke-pinkster-afhaal-waanbieding-1345661
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het was weer een super leuke dag op het Van Dorp tot Kust korenfestival in Castricum! Goede organisatie door Shantykoor de Skulpers!

📸: Marcel
... See MoreSee Less

View on Facebook

Geef een reactie