Gastenboek

Heeft u genoten van onze show? We vinden het erg leuk om uw berichtjes te lezen!

32 gedachten over “Gastenboek”

 1. wij hebben erg genoten. een goede combi leuk decor en leuke liedjes en goede muziek, geweldig. we kijken uit naar het volgende optreden.

 2. Het was een fantastische show. Je komt voor de liedjes, maar je wordt verrast door de mooie show en entourage die er omheen is gebouwd. Een avondvullend entertainment. De liedjes werden goed neergezet, mooie gezongen!

 3. Het was heel erg leuk, vooral de mimiek van de vrouwelijke cipier was lachwekkend, goed gezongen ook, goed verhaal, heel verassend die zwangere dame, die niet echt zwanger bleek te zijn. Ook alle lof voor de band, en respect voor de dirigent die zo hoog het scepter zwaaide. Ik heb een hele fijne avond gehad.

 4. Hele leuke avond gehad met jullie optreden 22 november! Wat een enthousiasme bij iedereen van Heartbeat. Jullie waren ook aan het genieten, en daardoor wij als publiek ook!!

 5. Toppertje die show van jullie! Ook een dikke pluim voor de live-band (toetsenist, drum, basgitaar en gitaar). Dat was toch wel de slagroom op de taart 🙂

 6. Alle deelnemers van HEARTBEAT
  hartelijk bedankt voor de mooie avond
  ik wist niet wat me te wachten stond
  ik heb genoten het was zo mooi fantastisch
  dat had ik net nodig
  en dat had ik hard nodig

 7. We hebben weer genoten! Complimenten voor jullie inzet, het decor, de choreografie, de dirigent en iedereen die aan jullie prachtige show heeft meegewerkt! En niet te vergeten: de band!! Ik vond de combi erg geslaagd!

 8. Wat een prachtige show hebben jullie neergezet zaterdagavond (en vast de avond ervoor ook), ik heb enorm genoten van jullie. Verder vind ik het zo jammer dat de repetitieavond op vrijdag voor mij slecht uitkomt anders had ik dolgraag auditie bij Heartbeat willen doen. Jullie kunnen trots zijn op het optreden (en gast optreden van Sander R.) Heel veel succes voor jullie komende project jesus christ superstar, en tot zings; Ellen.

 9. Wat een mooie, professionele website is dit geworden.
  Ook kijk ik uit naar jullie show in november, want als oud-lid ben ik natuurlijk weer van de partij!

 10. Beste koorleden,

  Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie enthousiaste en spetterende optreden tijdens de vrijwilligers informatiemarkt in winkelcentrum de Mare!
  De regen kwam met pakken uit de lucht, maar jullie stonden te zingen en te swingen of er niets aan de hand was en zorgden voor een mooi optreden! Wat een enthousiasme!

Geef een reactie