Gastenboek

Heb je genoten van onze show? We vinden het erg leuk om jullie berichtjes te lezen!

46 antwoorden op “Gastenboek”

  1. Wat hebben Ilse en ik genoten! Jullie hebben het heel goed gedaan! De volgende keer komen we zeker weer kijken….. 😊😊

  2. Wat een leuke avond uit was het gisteren bij Fasten your seatbelts (7-4) ik heb genoten van jullie songs voor mij sprong Ice Queen er enorm uit, hoewel er meer prachtige nummers tussen zaten.. jullie plezier op het podium spat eraf.. Ellen.

  3. We hebben erg genoten van jullie show. Heel knap wat jullie allemaal geproduceerd hebben. Succes met de volgende twee.

  4. Hele leuke avond gehad en gezellig met jullie allemaal op reis geweest….😉 Veel succes nog met de andere shows en tot over 2 jaar……🖒

  5. Ik heb ontzettend genoten van deze gave show. De zang was super, een mooie harmonie tussen de stemmen. Wat een enthousiasme! :). Zeker een aanrader voor een leuk avondje uit.

  6. Kaartjes gewonnen voor de show. Op Facebook veel gelezen over de voorbereidingen. Wisten niet precies wat we konden verwachten. Geen moment spijt gehad, de hele avond genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

  7. het was een super leuke avond! knap om zo’n volledige voorstelling in elkaar te zetten. Corina; je was een fantastische cipier 🙂

  8. geweldigenoten. Vooral ook de geweldige belichting. fantastisch de diversiteit in leeftijd, meestal kreeg ik kippevel van de koorzang maar ook de solo,s waren hartverwarmend, vooral natuurlijk van mijn nichtje Tessa,die een heerlijke bitch speelde.ik hoorde veel oh en ah,s om mij heen. Ook de uitvoering en de vormgeving waren top. geef me nog zo.n voorstelling. kan niet wachten.

Geef een reactie