Gastenboek

Heb je genoten van onze show? We vinden het erg leuk om jullie berichtjes te lezen!

46 antwoorden op “Gastenboek”

  1. Kaartjes gewonnen voor de show. Op Facebook veel gelezen over de voorbereidingen. Wisten niet precies wat we konden verwachten. Geen moment spijt gehad, de hele avond genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

  2. het was een super leuke avond! knap om zo’n volledige voorstelling in elkaar te zetten. Corina; je was een fantastische cipier 🙂

  3. geweldigenoten. Vooral ook de geweldige belichting. fantastisch de diversiteit in leeftijd, meestal kreeg ik kippevel van de koorzang maar ook de solo,s waren hartverwarmend, vooral natuurlijk van mijn nichtje Tessa,die een heerlijke bitch speelde.ik hoorde veel oh en ah,s om mij heen. Ook de uitvoering en de vormgeving waren top. geef me nog zo.n voorstelling. kan niet wachten.

  4. wij hebben erg genoten. een goede combi leuk decor en leuke liedjes en goede muziek, geweldig. we kijken uit naar het volgende optreden.

  5. Het was een fantastische show. Je komt voor de liedjes, maar je wordt verrast door de mooie show en entourage die er omheen is gebouwd. Een avondvullend entertainment. De liedjes werden goed neergezet, mooie gezongen!

  6. Het was heel erg leuk, vooral de mimiek van de vrouwelijke cipier was lachwekkend, goed gezongen ook, goed verhaal, heel verassend die zwangere dame, die niet echt zwanger bleek te zijn. Ook alle lof voor de band, en respect voor de dirigent die zo hoog het scepter zwaaide. Ik heb een hele fijne avond gehad.

Geef een reactie