Gastenboek

Heb je genoten van onze show? We vinden het erg leuk om jullie berichtjes te lezen!

46 antwoorden op “Gastenboek”

 1. “HeartBeat” weet altijd te entertainen met hippe nummers van deze tijd gecombineerd met wat oudere liedjes gebracht door geweldig lieve en getalenteerde dames met een bevlogen dirigent die het allerbeste in ze naar boven weet te halen! Indrukwekkende arrangementen, alles uit ‘t koppie gezongen en dan ook nog met de choreografie waar “HeartBeat” bekend om staat. Echt een “Pop- en Showkoor” met geweldige solisten die elke show beter en beter worden! Maar ook de begeleidende live band mag er wezen! Na de pauze pakten zij even hun moment zeg! Wow, ook hier hebben wij van genoten en even heerlijk meegezongen met o.a. muziek van “The Beatles”! Kortom, een zeer geslaagde avond waarbij we ook nog wat mooie prijsjes uit de loterij in de wacht hebben gesleept. Well done “HeartBeat”! Veel succes met het werken aan een nieuwe show, we will be there! Liefs van een trouwe fan ???

 2. Weer geweldig alleen als de dames elkaar wat vertelde dat was achter in de zaal niet duidelijk te horen.
  Op naar de volgende show.

 3. Wat een leuke show en wat klinken jullie stemmen prachtig bij elkaar! De solisten waren ook geweldig. Kortom weer onwijs genoten van een echte vertrouwde Heartbeat-avond!

 4. De avond begon wat aarzelend, daarna was er overtuiging en plezier. Een sterke voorstelling met mooie samenzang en sterke solo’s, een prachtige medley, korte acteer scenes met humor en ernst, een afwisselende choreografie.
  En een fijne band, die prima ondersteunde en ook nog een gave medley speelde. Klasse, ik heb genoten!!

 5. Wat hebben jullie allemaal een prachtige show neergezet. Ontzettend hard gewerkt al die maanden. Maar het resultaat was er ook naar.
  Bedankt voor de fijne avond.

Geef een reactie