Terugblik

In april j.l. hebben we weer een hele mooie show op de planken gebracht! Dat vinden wij niet alleen zélf maar dat bleek ook uit de vele leuke reacties die wij na afloop kregen.
De titel was ‘STERK!” en in deze show hebben we laten zien dat vrouwen op diverse manieren en in allerlei situaties sterk kunnen zijn. Het repertoire was dan ook speciaal aangepast aan dit thema.
Er was grote belangstelling, op de tweede avond waren we zelfs uitverkocht in dorpshuis de Geist! Altijd weer een groot genoegen om voor zo’n enthousiast publiek te mogen zingen, daar krijg je als koor ook weer energie van!
Natuurlijk werd het niet alleen muzikaal een ‘sterk staaltje’ maar ook werd het geheel weer met een snufje choreografie en toneelspel geserveerd aan ons publiek…helemaal Heartbeat dus!
Het prachtige, eigengemaakte decor droeg zéker bij aan een sfeervol geheel op het podium.
Onze eigen band begeleidde ons op professionele wijze, we zijn zó blij met deze 4 enthousiaste mensen!! Tel daarbij op de bezielende leiding van dirigent Olaf van Rijn en regisseur Harry Trompert en het ideale plaatje is compleet!
Kortom, we hebben genoten en kijken alweer uit naar de volgende keer. We hopen u dan weer te ontmoeten, tot dan!

Onze nieuwe show

Zijn jullie ook zo benieuwd naar onze nieuwe show? We hebben alvast een datum voor jullie.

5 en 6 april in de Geist St. Pancras zet het alvast in je agenda 

Volg je ons al op Facebook? En misschien Instagram? 

In de komende weken zal je daar meer van ons horen.

 

 

 

Facebook pagina

Crowded House medley
Show STERK! 6 april de Geist St Pancras
Heartbeat Koedijk
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Pop- en showkoor Heartbeat

Tip van onze sponsor WijnDijck ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat fantastisch,maar liefst vijf nieuwe koorleden erbij!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pop- en showkoor Heartbeat zoekt lage alten!
Is zingen jouw passie, ben je een echte teamplayer van 18 plus dan nodigen we je uit om gauw een vrijdagavond vrijblijvend mee te zingen in de Rietschoot te Koedijk.
Natuurlijk zijn alle stemmen welkom maar we zitten te springen om lage alten! Bij twijfel....gewoon doen, je krijgt zeker geen spijt als je ons koor komt versterken.

Heartbeat is een ambitieus en gezellig vrouwenkoor onder leiding van dirigent/ zangcoach Olaf van Rijn en wordt begeleid door een fantastische eigen live- band!Er is een aantal unieke arrangementen voor ons gemaakt, heel gaaf om deze te mogen zingen!

Volgend jaar november vieren we ons 20- jarig jubileum, we zijn al druk bezig om een geweldig repertoire in te studeren dus wacht niet langer zodat je dan mee kunt doen!
Je oefent met MP3- bestanden en kan desgewenst gebruik maken van bladmuziek.

Ons koor heeft maximaal 30 leden dus bij ons telt élke stem!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nieuwe leden gezocht!

Pop- en showkoor Heartbeat is samen met de band alweer druk bezig voor de volgende show in april 2019.

Met een universeel thema, van alle tijden en voor iedereen. We kunnen nog nieuwe dames gebruiken, dus………… ben je alle vrijdagen beschikbaar, kun je zingen, ben je ritmisch (dans) en schuw je toneelspel niet? Dan ben je meer dan van harte welkom!

We oefenen op vrijdagavond om 20.00 uur in de Rietschoot Koedijk onder de bezielende én inspirerende leiding van dirigent Olaf van Rijn. Ga de uitdaging aan en kom kijken!!!! …maar laat het ons even weten via een mailtje: heartbeatkoedijk@gmail.com

7 oktober Feest op ‘t Waagplein!

Op zaterdag 7 oktober van 16.45 tot 17.30 uur geven we een wervelend optreden op het Waagplein mét onze eigen live band!

Zing en swing mee met nummers als Wake me Up, Rumour has it, Someone like you, Roar, Rehab en Home!

Komen jullie ook??

Meer informatie over het programma van de 8 October feesten? Klik hier