Heartbeat gaat All Inn!

Pop- en showkoor Heartbeat heeft een mooi seizoen achter de rug met veel optredens. Intussen hebben we ook gewerkt aan onze show die, zoals altijd, weer bewerkt is met een ‘sausje’ van toneelspel, choreo en vooral prachtige nummers!
In deze show nemen we je mee op onze bizarre vakantie waarin van alles gebeurt. In feite is het geen echte vakantie want alles zit tegen: wind, regen, verblind door vreemd licht en terechtgekomen in een helse rollercoaster. Het hotel valt ook erg tegen. We willen niets liever dan snel weer terug naar huis, maar dat is niet gemakkelijk! We krijgen te maken met vreemde situaties en bijzondere types. Gelukkig bestaat het koor uit 24 sterke vrouwen die, wat er ook gebeurt, altijd blijven zingen! Uiteindelijk worden we gered door onze tieners.

Op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november spelen en zingen we deze show onder leiding van onze maestro Olaf van Rijn, samen met onze eigen band onder leiding van Martijn Adrichem. De show wordt voorafgegaan door een optreden van ons tienerkoor Young Heartbeat onder leiding van Adinda Vis.

Aanvangstijd: 19.30 uur, zaal is open vanaf 19.00 uur.
Dorpshuis de Geist, Vinkenlaan 7, 1834 GN Sint Pancras