Sponsors

Heartbeat wordt gesponsord door:


WijnDijck BV

Wat is er mooier dan wijn halen rechtstreeks bij de wijnboer vandaan? U kunt daar ruiken, proeven, beoordelen en van alles vragen over die wijn. Idealer kan het niet. U moet er alleen even een flink aantal kilometers voor rijden en…

Die wijnen vinden het meestal ook niet écht fijn in uw bloedhete kofferbak op de weg terug. Om het u iets makkelijker te maken biedt WijnDijck u de helpende hand.


Broekhuis Seat – Skoda

 Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Wij vertegenwoordigen 13 automerken in het volume- en premium segment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Naast circa 50 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In ons brede dienstverleningspakket hebben wij daarnaast 11 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.

Cultuurkoepel Heiloo

Cultuurkoepel Heiloo, een uniek podium in de regio Kennemerland
De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. Sinds 2014 is de Cultuurkoepel Heiloo een multifunctioneel theater.
Je bent even stil als je voor de eerste keer de Cultuurkoepel betreedt, onder de indruk van zijn ingetogen maar imposante schoonheid. De vele hoge glas-in-lood-ramen betoveren je door de schitterende lichtinval, de prachtig heldere kleuren en de verhalen die ze vertellen. De akoestische aankleding met bordeaux-rode en beige gordijnen is karaktervol en geheel in stijl. Het groene koper van het dak, voormalige kerkbanken en het smeedijzer van de communiebanken die in de bar zijn verwerkt, zijn een blijvende herinnering aan de historische functie van de koepel. Een enorme kroonluchter vormt een prachtig geheel met de hemeldoeken.
Er is een nieuwe invulling gegeven aan dit schitterende rijksmonument. De Cultuurkoepel Heiloo is inmiddels de “place to be” als het gaat om muziek, theater, dans, literaire avonden, beeldende kunst, etc. Je geniet, luistert, ervaart, danst en, bij gelegenheid, met een heerlijk diner of lekkernij. Na afloop is er altijd de gelegenheid om de avond aan de bar af te sluiten.
De Cultuurkoepel is ook een prachtige locatie voor congressen, seminars, presentaties, bedrijfsevenementen, tv- en filmopnames, exposities, bruiloften en afscheidsceremonies. Volledige catering kan worden verzorgd door de Keuken met Karakter. Deze onderscheidt zich door haar kwaliteit en doordat er gewerkt wordt met unieke mensen met mogelijkheden onder begeleiding van top koks.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ontmoetingscentrum Rietschoot Koedijk


Pop- en Showkoor Heartbeat wordt online ondersteund door: