Heartbeat wordt gesponsord door:


WijnDijck BV

Wat is er mooier dan wijn halen rechtstreeks bij de wijnboer vandaan? U kunt daar ruiken, proeven, beoordelen en van alles vragen over die wijn. Idealer kan het niet. U moet er alleen even een flink aantal kilometers voor rijden en…

Die wijnen vinden het meestal ook niet écht fijn in uw bloedhete kofferbak op de weg terug. Om het u iets makkelijker te maken biedt WijnDijck u de helpende hand.


Broekhuis Seat – Skoda

Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Wij vertegenwoordigen 13 automerken in het volume- en premium segment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Naast circa 50 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In ons brede dienstverleningspakket hebben wij daarnaast 11 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.


Pop- en Showkoor Heartbeat wordt online ondersteund door: