In april 2019 hebben we weer een hele mooie show op de planken gebracht! Dat vinden wij niet alleen zélf maar dat bleek ook uit de vele leuke reacties die wij na afloop kregen.
De titel was ‘STERK!” en in deze show hebben we laten zien dat vrouwen op diverse manieren en in allerlei situaties sterk kunnen zijn. Het repertoire was dan ook speciaal aangepast aan dit thema.
Er was grote belangstelling, op de tweede avond waren we zelfs uitverkocht in dorpshuis de Geist! Altijd weer een groot genoegen om voor zo’n enthousiast publiek te mogen zingen, daar krijg je als koor ook weer energie van!
Natuurlijk werd het niet alleen muzikaal een ‘sterk staaltje’ maar ook werd het geheel weer met een snufje choreografie en toneelspel geserveerd aan ons publiek…helemaal Heartbeat dus!
Het prachtige, eigengemaakte decor droeg zéker bij aan een sfeervol geheel op het podium.
Onze eigen band begeleidde ons op professionele wijze, we zijn zó blij met deze 4 enthousiaste mensen!! Tel daarbij op de bezielende leiding van dirigent Olaf van Rijn en regisseur Harry Trompert en het ideale plaatje is compleet!
Kortom, we hebben genoten en kijken alweer uit naar de volgende keer. We hopen u dan weer te ontmoeten, tot dan!