Wat is er mooier dan wijn halen rechtstreeks bij de wijnboer vandaan? U kunt daar ruiken, proeven beoordelen en van alles vragen over die wijn. Idealer kan het niet. U moet er alleen even een flink aantal kilometers voor rijden en….. die wijnen vinden het meestal ook niet écht fijn in uw bloedhete kofferbak op de weg terug.

Om het u iets makkelijker te maken biedt ‘WijnDijck’ u de helpende hand: U hoeft voor de mooiste wijnen niet naar Frankrijk of Italië want wij halen al die wijnen -héél voorzichtig- voor u naar Nederland met gespecialiseerd en geclimatiseerd transport. Wij zijn gespecialiseerd in wijnen uit de Elzas, Bourgogne, Loire, Mâconnais, Beaujolais, Rhône, Ventoux, Provence, Languedoc en Gers-Cascogne. Daarnaast een prachtige lijn wijnen uit Italië – Piëmonte.

U hoeft geen volle dozen van 1 soort te kopen, de verkoop gaat per fles. Dus stel zelf uw wijn-pakket samen. Daarnaast zijn wij de 1ste zaterdag van de maand altijd open van 13.00 tot 17.00 uur.

Bestellen kan ook per info@wijndijck.nl  en dan bezorgen wij in de regio Alkmaar eo vanaf 12 flessen bij u thuis. Bereiken kunt u ons ook per telefoon op 072-5470423 als u persoonlijk advies wilt ontvangen.

WijnDijck bv
Wagenmaker 8
1851 PX HEILOO
072-5470423

www.wijndijck.nl  –  info@wijndijck.nl